Επικοινωνία

Για την εγγραφή σου ενημερώσου για λεπτομέρειες από τους υπεύθυνους μας στο τηλ: 2109647270. Κάνε έγκαιρα την κράτηση θέσης δίνοντας μια ελάχιστη προκαταβολή.

Στείλτε μας Μήνυμα

Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά

Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια των βασικών μας σεμιναρίων (personal & Pilates training seminars) έχει οριστεί βάσει της ύλης που πρέπει να διδαχθεί και να αναλυθεί. Τόσο η ύλη όσο και η πρακτική εξάσκηση που κάνουν οι σπουδαστές μας, είναι εκτενείς. Μάλιστα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά πρότυπα εκπαίδευσης στο αντικείμενο του fitness, είναι από τις αναλυτικότερες που προσφέρονται από ιδιωτικό φορέα εκμάθησης παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί μας αρέσει να παρέχουμε ολοκληρωμένη γνώση και φροντίζουμε να δίνουμε πάντα το πιο ποιοτικό απόσταγμα της πολυετούς μας εμπειρίας.
Η base training είναι υπερήφανη για τα εκπαιδευτικά αντικείμενα που πρώτη εισάγει και δημιουργεί στον χώρο του fitness και του Pilates. Η πιο σημαντική, ωστόσο, είναι η διαδικασία εκπαίδευσης που ακολουθείται αλλά και ο τρόπος που ολοκληρώνεται το εκάστοτε εκπαιδευτικό κεφάλαιο. Βασικούς συμμάχους στην πορεία μας αυτή αποτελούν τόσο τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μας μέσα αλλά και η διαδραστικότητα, σημεία που κατέχουν εξέχοντα ρόλο για εμάς. Πιο συγκεκριμένα, το ξεχωριστό μαθησιακό μας σύστημα, συνδυάζει την πρακτική εφαρμογή και την αμεσότητα της παρακολούθησης βίντεο, βάζοντας στην άκρη τον «μονόδρομο» του διαβάσματος ενός κειμένου. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνουμε μια πιο παραγωγική κι ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδρομή, ειδικά για σπουδαστές που δυσκολεύονται να αφομοιώσουν μεγάλα κείμενα. Το σύστημά μας εφαρμόζεται με επιτυχία ακόμη και στο καθαρά πρακτικό κομμάτι των σεμιναρίων (personal trainer seminars, pilates training certifications κτλ), προσφέροντας στους σπουδαστές μας μια άρτια και ολοκληρωμένη μαθησιακή διαδικασία.
Το ανώτατο πιστοποιητικό εκπαίδευσης είναι το πανεπιστημιακό πτυχίο, το οποίο αντιστοιχεί σε 4ετή εκπαίδευση. Το 2ετές μας πρόγραμμα δίνει κρατικό πτυχίο Προπονητή Αθλημάτων μέσα από τη φοίτηση στο ΙΕΚ Προπονητικής. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι απόφοιτοί μας μπορούν να εργασθούν ως προπονητές και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον χώρο του fitness. H συμμετοχή σε σεμινάρια (personal trainer seminars, fitness training certifications, spinning & indoor cycling courses, pilates training κ.ά.) της base training δίνει τη δυνατότητα σε αποφοίτους του ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ πλέον), να εξειδικευτούν και να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.

Ο επίσημος νόμος του κράτους θέτει κάποιες κτηριακές και κατασκευαστικές προδιαγραφές για την άδεια γυμναστηρίου. 

Επίσης, ορίζει ότι ο διευθυντής του γυμναστηρίου πρέπει να είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Ένας κάτοχος βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίου (personal trainer, Pilates trainer, cycling instructor, spinning instructor κ.ά.) από την base training, μπορεί να ανοίξει ένα δικό του γυμναστήριο ή χώρο γυμναστικής, μέσα από συνεργασία με απόφοιτο ΤΕΦΑΑ. Όλοι οι καθηγητές της base training στηρίζουν πάντα τους συμμετέχοντες, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο της άσκησης.

Τα όνειρα και οι στόχοι τίθενται για να πραγματοποιούνται. Αυτό είναι το δικό μας ιδανικό.

Ο αθλητικός νόμος είναι σαφής. Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να εργασθεί ως προπονητής και ως απλός γυμναστής σε γυμναστηριακό χώρο, όταν είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Στην Ε.Ε. από την άλλη, ο νόμος επιτρέπει σε κατόχους Certification EREPS Level 4 να εργασθούν σε όλα τα γυμναστήρια. Στην Ελλάδα, είναι ανοιχτό το πεδίο εργασίας σε όλους, είτε ως υπάλληλοι γραφείου, είτε ως απασχολούμενοι άλλων ειδικοτήτων (υποδοχή, γραμματειακή υποστήριξη, υπεύθυνοι πωλήσεων, διεύθυνση οικονομικών και γενική διαχείριση γυμναστηρίου κ.ά.).