Kids Athletics

Για κάθε επαγγελματική ευκαιρία, η base training βρίσκεται δίπλα σου και σε προετοιμάζει με τα κατάλληλα εργαλεία και τις απαραίτητες γνώσεις.

Στο αναλυτικό και πλήρες σεμινάριο Kids Athletics μαθαίνεις πώς μέσα από ασκησιολόγιο και παιχνίδι, συμβάλλεις στη σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού, ηλικίας 4-8 ετών.

Υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις το fitness με τη διασκέδαση; Ποιες είναι οι μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον ενός παιδιού; Πώς μπορείς να κάνεις μια τάξη παιδιών να αγαπήσει την άσκηση;

Μάθε ποιο είναι το κατάλληλο ασκησιολόγιο, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού. «Γκρέμισε» τους μύθους που κυκλοφορούν σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εντελώς λανθασμένη άποψη ότι τα παιδιά δεν πρέπει να κάνουν προπόνηση ενδυνάμωσης.
Διεύρυνε τους ορίζοντές σου στο personal training. Αυτό το σεμινάριο θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανοίξεις μια νέα πόρτα στον χώρο του fitness. Γίνε σύμμαχος των γονιών που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να αναπτύσσονται σωστά και να αποκτήσουν από νωρίς υγιεινές συνήθειες.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις, σε περιμένουν στο Kids Athletics!

Δραστηριοποιείσαι στον χώρο του fitness ως προπονητής, group ή personal trainer; Μήπως είσαι παιδαγωγός ή γονέας; Όπως θα γνωρίζεις ήδη, η ανάπτυξη ενός παιδιού δεν είναι υπόθεση μόνο των ειδικών. Αφορά το σύνολο της κοινωνίας και είναι ένα θέμα προς συζήτηση για όλους.

Αν είσαι personal trainer, δεν έχεις λόγο να παραπέμπεις παιδιά σε συναδέλφους σου γυμναστές, όταν μπορείς εσύ ο ίδιος να λάβεις μέρος σε αυτό το όμορφο ταξίδι! Διεύρυνε το πελατολόγιό σου, αποφεύγοντας τον αποκλεισμό κατηγοριών ασκούμενων με ηλικιακά κριτήρια.

Είσαι παιδαγωγός; Μάθε να συνδυάζεις τη διασκέδαση με τη γυμναστική, για τα παιδιά της τάξης σου. Βοήθησέ τα να αναπτυχθούν σωστά και ταυτόχρονα να περάσουν καλά. Κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Είσαι γονέας; Θέλεις να «σπρώξεις» από νωρίς το παιδί σου στο fitness; Θέσε τις βάσεις ώστε να αναπτυχθεί σωστά. Θα είσαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, οπότε η δική σου καθοδήγηση θα είναι καθοριστική.

Αν επομένως αγαπάς την άσκηση και θεωρείς σημαντικό να κάνεις και τα παιδιά να την αγαπήσουν, το Kids Athletics, σε περιμένει!

*** Τα Σεμινάρια της base training χαρακτηρίζονται από την εξαιρετικά υψηλή ποιότητά τους. Οι καθηγητές, το εκπαιδευτικό  υλικό, τα οπτικοακουστικά μέσα αλλά και ο χώρος της σχολής, αποτελούν πρότυπα στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Παρέχουμε πιστοποιητικά με κύρος , που κάνουν τους σπουδαστές μας εξαιρετικά ανταγωνιστικούς για την αγορά εργασίας.

Παράλληλα όμως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σεμιναριακή μας εκπαίδευση δεν υποκαθιστά τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΤΕΦΑΑ).

Μέσα από το Σεμινάριο Kids Athletics  διδάσκεται κανείς πώς η άσκηση, η σωματική δραστηριότητα και η κοινωνικοποίηση που προσφέρει ένα ομαδικό άθλημα θέτουν τις σωστές βάσεις για την εξέλιξη ενός παιδιού ως προσωπικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, στο Kids Athletics μαθαίνεις:

 • μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών που μπορείς να διδάξεις
 • δραστηριότητες που γίνονται με ή χωρίς τη βοήθεια μπάλας
 • επιστημονικά δεδομένα σε σχέση με την άσκηση και τα παιδιά
 • δραστηριότητες που ενισχύουν την αίσθηση του ρυθμού
 • τεχνικές για να ενισχύσεις την κοινωνικοποίηση και την αυτοπεποίθηση του παιδιού

Το σεμινάριο πραγματοποιείται μέσα σε 2 ημέρες κι έχει διάρκεια 6 ωρών στο σύνολο.

 • Γιατί μέσα σε 8 ώρες μαθαίνεις τεχνικές για να κάνεις την άσκηση μια ευχάριστη διαδικασία για το παιδί
 • Γιατί κατανοείς την ψυχολογία και τον συναισθηματικό κόσμο του παιδιού, μέσα από επιστημονικά δεδομένα
 • Γιατί σου δείχνουμε τον τρόπο ώστε να έρθεις πιο κοντά με το παιδί
 • Γιατί δημιουργούμε μαζί δραστηριότητες που βοηθούν στην ομαδικότητα των παιδιών
 • Γιατί θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις πρακτική κι επιστημονική γνώση από το πιο άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό
 • Γιατί η base training σου δίνει πέρα από την πρακτική γνώση, ολοκληρωμένα αναλυτικά εγχειρίδια με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι
 • Γιατί η base training έχει παράδοση στο Fitness και την εκπαίδευση

Γιατί ολοκληρώνοντας το σεμινάριο, θα λάβεις το επίσημο Πιστοποιητικό παρακολούθησης “Kids Athletics” από τη base training

Επιμέρους στόχοι

Η Καθηγήτρια

Γεωργία Παπαρβανίτη
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.