PILATES CERTIFICATION

Mέσα από έναν ολοκληρωμένο κύκλο Σεμιναρίων, η base training σε προετοιμάζει ώστε να γίνεις ο πιο περιζήτητος Pilates Instructor του αύριο.

Μέσα από 3 ολοκληρωμένες ενότητες, που αποτελούνται από το “Pilates Matwork & Props”, “Pilates Rerformer” και “Pilates Equipment”, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη φιλοσοφία, τις τεχνικές και τα οφέλη του Pilates.

 
Αναπαραγωγή Βίντεο
 • Γιατί θα λάβεις την πιο ολοκληρωμένη & updated γνώση, μέσα από τις πιο σύγχρονες μελέτες & επιστημονικά δεδομένα.
 • Γιατί έχουμε τον τρόπο να σε κάνουμε έναν εξειδικευμένο και απόλυτα καταρτισμένο fitness instructor στην αγορά του personal training.
 • Γιατί σου παρέχουμε πρακτική & θεωρητική εκπαίδευση με τα πιο ολοκληρωμένα εγχειρίδια, online courses & την πολύωρη εξάσκηση στους χώρους μας.
 • Γιατί θα εκπαιδευτείς πλάι στους καλύτερους καθηγητές, που είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και διαθέτουν κορυφαίες θέσεις στην αγορά.
 • Γιατί η τελική βεβαίωση παρακολούθησης που λαμβάνεις, αποτελεί ένα δυνατό προπύργιο της μελλοντικής σου εξέλιξης.
 • Γιατί η base training διαθέτει μια σημαντική και πολυετή παράδοση στο fitness training και την εκπαίδευση.
 • Γιατί διαθέτει 10 ιδιόκτητα γυμναστήρια και μια εξαιρετικά ισχυρή δικτύωση στην αγορά του fitness.

PILATES MATWORK CERTIFICATION BASIC & ADVANCED

Το Pilates Matwork & Props αποτελεί τη βάση της μεθόδου του Pilates. Πρόκειται για τις ασκήσεις και τις τεχνικές που διενεργούνται στο στρώμα γυμναστικής (mat) και είναι η πρώτη και εξαιρετικά βασική ενότητα του κύκλου Pilates training.

Κατανοώντας το Matwork, μπορείς να αντιληφθείς και όλες τις υπόλοιπες τεχνικές και ασκήσεις που γίνονται τόσο στο Reformer, όσο και στα υπόλοιπα Pilates Equipments. Αποτελείται από δύο βασικές ενότητες:

 • To Pilates Matwork Basic και 
 • Το Pilates Matwork Advanced & Props

Στο Pilates Matwork & Props γίνεται αναφορά στη βασική ανατομία και κινησιολογία του σώματος, στους συνδυασμούς ασκήσεων που μπορούν να γίνουν στο mat αλλά και στη σωστή προετοιμασία.

Αυτό σημαίνει ότι:

 • Κατανοείς ποια είναι η σωστή στάση του σώματος.
 • Μαθαίνεις για σωστή κλίση της σπονδυλικής στήλης & του ισχίου.
 • Διδάσκεσαι τρόπους επικοινωνίας για να κάνεις ένα αποδοτικό μάθημα με τον ασκούμενο.
 • Μαθαίνεις πώς να χρησιμοποιείς τα props (ring, rubber band, mini balls, fit balls).

Η πρώτη ενότητα του Pilates διαρκεί 6 Σαββατοκύριακα (80 ώρες).

 

 

Θεματολογία

PILATES REFORMER

Το Pilates Reformer αποτελεί το δεύτερο μέρος του Pilates certification κι αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Pilates Matwork.

Ο trainee του γυμναστηρίου και του Pilates studio ξεκινά την προπόνησή του σε small groups, παίρνοντας συνήθως τη βάση για το Pilates από τις τεχνικές του Matwork. Η πρόοδος στην εκμάθηση των Pilates training seminars έρχεται με το Reformer, το οποίο είναι ένα «γυμναστηριακό κρεβάτι», με πολλαπλές δυνατότητες γυμναστικής.

Στην ενότητα Pilates Reformer αναλύεται στην παραμικρή της λεπτομέρεια κάθε χρήση του οργάνου Reformer, πράγμα που σημαίνει ότι ο σπουδαστής:

 • Αποκτά πλήρη εικόνα για το πώς κάθε άσκηση γυμνάζει το σώμα.
 • Κρατά στα χέρια του όλο το απαραίτητο ασκησιολόγιο Pilates Reformer που χρειάζεται.
 • Μαθαίνει ασκήσεις αποκατάστασης και τρόπους για να επιτυγχάνει την καλύτερη επικοινωνία με τους ασκούμενους κατά τη διδασκαλία.

Η πρώτη ενότητα του Pilates διαρκεί 6 Σαββατοκύριακα (80 ώρες).

 

 

Θεματολογία

PILATES EQUIPMENT

Μετά την εκμάθηση του Pilates Matwork και του Pilates Reformer, ακολουθεί η εξειδίκευση στο Pilates, μέσα από την τελευταία ενότητα “Pilates Equipment”.

Εξειδικευμένα μηχανήματα του Pilates training, όπως είναι το tower, το chair, το spine corrector, το spring board και το cadillac θα γίνουν σύμμαχοί σου, καθώς θα μάθεις πού βοηθούν ή πώς μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο δυσκολίας για τον ασκούμενό σου. Είσαι ο επόμενος Pilates Pro;

Μέσα από τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, εξειδικεύεσαι πλέον στο Pilates. Στόχος είναι να κατανοήσεις σε βάθος τις δυνατότητες που σου δίνει ως άσκηση και να διδαχθείς τρόπους, ώστε να κάνεις το μάθημά σου μια ευχάριστη και αποδοτική διαδικασία.

Στο πλαίσιο της εμβάθυνσης, μαθαίνεις:

 • Τον τρόπο για να χρησιμοποιείς τα εξειδικευμένα μηχανήματα Pilates (tower, chair, spine corrector, spring board, cadillac) στη λεπτομέρειά τους.
 • Ασκήσεις προετοιμασίας για όλες τις ηλικιακές ομάδες.
 • Τεχνικές επικοινωνίας κατά τη διδασκαλία του Pilates training.
 • Ασκησιολόγιο για άτομα που αντιμετωπίζουν παθήσεις και ιδιαιτερότητες.

Το Pilates Equipment διαρκεί 2 Σαββατοκύριακα (15 ώρες).

 

Θεματολογία

Pilates Certification & Εύρεση εργασίας

Οι μοντέρνες εγκαταστάσεις, οι πιο καταρτισμένοι & φιλικοί καθηγητές αλλά και οι ανατρεπτικές μεθοδολογίες μας είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

Με 5 ιδιόκτητα, μοναδικά PILATES STUDIOS, οι σπουδαστές μας μπορούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση ως Pilates trainers σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Διαθέτοντας σημαντικές συνεργασίες και δικτύωση με έναν μεγάλο αριθμό studios, οι απόφοιτοί μας είναι σε θέση να κάνουν το επόμενο, μεγάλο επαγγελματικό τους βήμα!

Κάθε γνώση, κάθε εμπειρία από τη base training, σου δείχνουν τον δρόμο!

Καθηγητές

Χρήστος Μαγκούτας
Χρήστος Μαγκούτας
Ελευθερία Γεωργίου
Ειρήνη Στραβαρίδη
Νάντια Καμπούρη
Νάντια Καμπούρη
Πάνος Μπαλατσινός
Πάνος Μπαλατσινός
Ντόρα Γκουγκούση
Ντόρα Γκουγκούση

ΚΥΝΗΓΗΣE ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣOY!

Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.