ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Η συστηματική άσκηση και ο πρωταθλητισμός θέλουν εκτός από μεγάλη αφοσίωση, και την ύπαρξη έξυπνων και αποτελεσματικών προπονητικών μεθόδων που θα αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα φυσικής κατάστασης και επιδόσεων, χωρίς να εξαντλήσουν τον αθλητή. Το ήξερες ότι τα συμπληρώματα διατροφής, παράλληλα με μία ισορροπημένη διατροφή μπορούν να δράσουν με παρόμοιο τρόπο;

Και στην περίπτωση των συμπληρωμάτων βρίσκει εφαρμογή ο όρος “train smart, not hard”. Τα σωστά συμπληρώματα, την κατάλληλη χρονική στιγμή, και στις κατάλληλες δοσολογίες μπορούν να εκτοξεύσουν την επίδοση σου και να κάνουν την προπόνηση σου ακόμη πιο προσοδοφόρα!

Στο εκπαιδευτικό μας, αναλύονται όλες τα επιστημονικώς μελετημένα συμπληρώματα – εργογονικά βοηθήματα που χρειάζεται να γνωρίζει ένας επαγγελματίας ή ένας ερασιτέχνης αθλητής ώστε να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο αγαπημένο του άθλημα.

Κλείσε τη θέση σου σε ένα πρωτοποριακό αθλητικό σεμινάριο και πάρε το υλικό που σου διαθέτουμε, μαζί με τα αντίστοιχα βίντεο, που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις γνώσεις και την κριτική σου σκέψη γύρω από την σωστή επιλογή συμπληρωμάτων.

Αντικείμενα διδασκαλίας

Q & A

Το Σεμινάριο Συμπληρώματα και Βοηθήματα αναλύει σε βάθος τα συμπληρώματα και τα εργογονικά βοηθήματα της αγοράς, έτσι ώστε ο αθλητής ή προπονητής να μπορεί να κάνει τις σωστές επιλογές για τον εαυτό του ή/και να συμβουλέψει με ασφάλεια τους ασκούμενούς του.

Με το σεμινάριο Συμπληρώματα και Βοηθήματα:

 • Θα γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στα συμπληρώματα και στα εργογονικά βοηθήματα
 • Θα εξοικειωθείς με την αποτελεσματικότητα, τον μηχανισμό δράσης και τα πρωτόκολλα χρήσης των πιο μελετημένων επιστημονικά αθλητικών συμπληρωμάτων
 • Θα διδαχτείς πώς να μελετάς και να αξιολογείς τα καινούρια και λιγότερο μελετημένα συμπληρώματα της αγοράς
 • Κατανοώντας τα οφέλη και τις αντενδείξεις, θα είσαι σε θέση να επιλέξεις το κατάλληλο διατροφικό συμπλήρωμα που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους σου
 • Και φυσικά, επειδή δεν είναι όλα black and white, θα κατανοήσεις πώς το ίδιο συμπλήρωμα δύναται να είναι εξαιρετικά βοηθητικό ή καταστροφικό για τους αθλητικούς στόχους σου, κατά τη διάρκεια δυο διαφορετικών προπονητικών περιόδων
 • Τέλος, θα ανακαλύψεις τί κινδύνους εγκυμονεί η αγορά αθλητικών σκευασμάτων και πώς να επιλέξεις με ασφάλεια το συμπλήρωμα που σε ενδιαφέρει

Το Σεμινάριο Συμπληρώματα και Βοηθήματα απευθύνεται σε όσους αγαπούν την άσκηση και αναρωτιούνται εάν η χρήση κάποιου συμπληρώματος μπορεί να τους φέρει πιο γρήγορα στους στόχους τους, αλλά και σε όσους κάνουν ήδη χρήση συμπληρωμάτων και θέλουν να σιγουρευτούν ότι βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι αθλητικοί αυτοί στόχοι μπορεί να αφορούν τόσο την μεγιστοποίηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας, όσο και την βελτιστοποίηση τους χρόνου τους σε αθλήματα αντοχής.

Εκτός από τους αθλούμενους όμως, το σεμινάριο αυτό απευθύνεται και σε προπονητές και επιστήμονες αθλητισμού, οι οποίοι θέλουν να συμβουλεύουν τους ασκούμενους τους με σιγουριά και υπευθυνότητα.

 • Γιατί πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο εντελώς εξειδικευμένο στα αθλητικά συμπληρώματα, τα οποία χρησιμοποιούνται πολύ συχνά από ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.
 • Έτσι, το σεμινάριο Συμπληρώματα και Βοηθήματα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει σε έναν αθλητή ή προπονητή όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση των συμπληρωμάτων, με τρόπο απλό και κατανοητό, χωρίς να προαπαιτούνται γνώσεις στο αντικείμενο της Διατροφολογίας.
 • Γιατί την εκπαίδευση σου σε αυτό το Σεμινάριο την έχουν αναλάβει ειδικοί  Αθλητικής Διατροφολογίας, ούτως ώστε να σου προσφέρουν πλήρη επεξήγηση στα ερωτήματα που μπορεί να γεννηθούν μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
 • Γιατί σου δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις το Σεμινάριο online, όπου κι αν βρίσκεσαι, με υλικό που μένει στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.
 • Γιατί αφού γίνεις μέλος της base training, θα ενημερώνεσαι για κάθε νέο Σεμινάριο που στόχο έχει να σε εξελίξει επαγγελματικά.
 • Γιατί αποκτάς δικτύωση με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και το fitness και μπορείς να μάθεις περισσότερα για θέματα που σε ενδιαφέρουν.
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.