Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Ενίσχυσε το βιογραφικό σου

Ενίσχυσε το βιογραφικό σου εκμεταλλευόμενος τη δύναμη των διεθνών πιστοποιήσεων!

Ως απόφοιτός μας και έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευση σου σε ένα από τα διάσημα σεμινάριά μας, φτάνεις ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση διεθνούς πιστοποίησης αλλά και επιπλέον ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω απο το fitness και την ανθρώπινη ανάπτυξη, έχοντας πάντοτε στο πλευρό σου τους καθηγητές της base training.

Κάλεσε μας ή στείλε μας το προσωπικό σου e-mail και θα λάβεις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παρακολουθήσεις, προκειμένου να αποκτήσεις την διεθνούς κύρους πιστοποίηση για την άσκηση και την υγεία, απο διακεκριμένο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης, μόνο στην base training!

Η διεθνής πιστοποίηση στο fitness και μάλιστα από παγκόσμιο φορέα της άσκησης σου προσφέρει επιπλέον γνώσεις και τριβή στο αντικείμενό σου και φυσικά, ενίσχυση του βιογραφικού σου.

Εάν θέλεις να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας στο ολοένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον του fitness, τότε η διεθνής πιστοποίηση είναι κάτι θα πρέπει να κυνηγήσεις.

H base training συνεργάζεται με φορείς του fitness σε όλο τον κόσμο και είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην παροχή διεθνών εκπαιδεύσεων και πιστοποιήσεων.

Έχοντας συνεργαστεί τόσο με αμερικανικούς όσο και με ευρωπαϊκούς φορείς εκπαίδευσης, η σχολή μας έχει εδώ και καιρό διακρίνει την ανάγκη της αγοράς για εξειδίκευση και ταυτόχρονα, έχει τη γνώση και την εμπειρία να σε καθοδηγήσει.

Αφού ολοκληρώσεις τον βασικό κορμό της εκπαίδευσής σου στη base training, τότε έρχεται η στιγμή να επιλέξεις το αντικείμενο στο οποίο επιθυμείς να εξειδικευτείς, είτε στον τομέα της υγείας, είτε στον τομέα της προπονητικής επιδόσεων.

Για να αφομοιώσεις την ύλη αλλά και να πετύχεις υψηλό σκορ στο τελικό διαδικτυακό τεστ, θα έχεις δίπλα σου εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών, η οποία θα αναλάβει την άρτια προετοιμασία σου.

Η σχολή μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εγγραφής σου, ενώ το τεστ πραγματοποιείται σε online περιβάλλον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αλλά και στις εγκαταστάσεις μας.

Τέλος, αναλαμβάνουμε τη μετάφραση κειμένων της ύλης, προκειμένου να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία της μελέτης.

Η εύρεση εργασίας προϋποθέτει καλή προετοιμασία και τη δημιουργία ενός δυνατού και ελκυστικού βιογραφικού. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι οπλισμένοι με πιστοποιημένες ικανότητες και να έχουν στα χέρια τους έγκυρα και έγκαιρα έγγραφα.

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει πάντα η εμπειρία αλλά και η καλή απόδοση στη συνέντευξη, η εικόνα δηλαδή που θα αφήσει ο ενδιαφερόμενος εικόνα στον υπεύθυνο για την εύρεση προσωπικού.

Η εγκυρότητα των πιστοποιητικών είναι σημαντική και έχει να κάνει με:

-την αδειοδότηση που έχει ο φορέας που κάνει την εκπαίδευση,

-τους καθηγητές του,

-τις εγκαταστάσεις του και

-τα εγχειρίδια του

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε θεωρητικά και πρακτικά αντικείμενα, καθώς και η αδιάβλητη διαδικασία online τεστ από ανεξάρτητο σύστημα εξέτασης, διασφαλίζουν την εγκυρότητα ενός εκπαιδευτικού κύκλου.

Η σχολή μας, τηρώντας όλα τα παραπάνω και έχοντας επενδύσει στην εγκυρότητα όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρέχει για παραπάνω από δέκα χρόνια, προτείνει τις διεθνείς πιστοποιήσεις ως ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο βιογραφικό ενός προπονητή.

Υπογραμμίζουμε την ανάγκη για βασική εκπαίδευση των προπονητών (Πανεπιστήμια, ΙΕΚ, ΚΕΔΙΒΙΜ) και για εξειδίκευση, με τη βοήθεια διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων και καθηγητών.

ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣOY!

Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.