Triathlon Specialist

Η base training δημιούργησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Triathlon Specialist, που φιλοδοξεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις σου, είτε είσαι επαγγελματίας προπονητής, είτε αθλητής του τριάθλου.

Το τρίαθλο είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο άθλημα, που την τελευταία δεκαετία κερδίζει ολοένα και περισσότερους νέους φίλους και αθλητές. Μοιραία, το ενδιαφέρον τόσο από πλευράς αθλητών, όσο και από πλευράς προπονητών να αυξήσουν τις γνώσεις τους, αυξάνεται ραγδαία.

Και πολύ καλά κάνουν! Γιατί το ποδήλατο βοηθά στην απώλεια βάρους, χτίζει μυϊκή μάζα, συντελεί στην καλύτερη υγεία των πνευμόνων, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης

Πέρα από τις βασικές θεωρητικές γνώσεις ανατομίας και κινησιολογίας, θα σου δώσουμε ένα αναλυτικό πλάνο με οδηγίες σωστής προετοιμασίας, τεχνικές για σωστή προπόνηση και πολλά ακόμη.

Ποια είναι τα οφέλη που θα έχεις, παρακολουθώντας το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα της base training;

Να γνωρίσεις σε βάθος τη διαδικασία προετοιμασίας αλλά και απόδοσης στο τρίαθλο!

καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένα άθλημα με χαμηλή επιβάρυνση στις αρθρώσεις και στους συνδέσμους.

Οι έμπειροι εισηγητές μας έχουν ετοιμάσει ένα σεμινάριο που παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε όποιον επιθυμεί να γνωρίσει σε βάθος την προπονητική του Cycling.

Κλείσε τη θέση σου σε ένα από τα πιο περιζήτητα αθλητικά σεμινάρια και πάρε το υλικό που σου διαθέτουμε, μαζί με τα αντίστοιχα βίντεο, που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις προπονητικές σου δεξιότητες.

Η συνηθισμένη προπονητική του γυμναστηρίου δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο τρίαθλο, αφού το πλήθος των διαφορετικών τεχνικών και προπονητικών στοιχείων είναι ικανό να φέρει εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.

Προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή αγωνιστική προετοιμασία χρειάζονται στοχευμένες ασκήσεις, συγκεκριμένες τεχνικές και οδηγίες για την κατάλληλη αποθεραπεία, που με τη σειρά της παίζει επίσης θεμελιώδη ρόλο στην προπόνηση.

Αναλυτικότερα, το Triathlon Specialist περικλείει:

 • Γνώσεις σχετικές με την κινησιολογία και την ανατομία
 • Προπονητικά συστήματα, με στόχο τη βελτίωση των επιδόσεων και της αντοχής
 • Tips για τη σωστή αποθεραπεία και αποκατάσταση
 • Τον κατάλληλο ρυθμό που πρέπει να ακολουθείται, ανά άθλημα κ.ά.

Γι’ αυτό, το Triathlon Specialist εμπεριέχει όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, για τη σωστή προετοιμασία τη δική σου ή του αθλούμενού σου.

Το Triathlon Specialist απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες προπονητές, personal trainers, spinning instructors όσο και σε αθλητές αλλά και λάτρεις του αθλήματος, με κύριο στόχο να τους δώσει την ευκαιρία να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Μόλις ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου στο Σεμινάριο Triathlon Specialist, θα λάβεις επίσημη πιστοποίηση από τη base training.

 

 • Γιατί το Triathlon Specialist είναι το μόνο εκπαιδευτικό Σεμινάριο, που προσανατολίζεται αποκλειστικά σε αθλητές και προπονητές του τριάθλου.
 • Γιατί στη base training σού δείχνουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για τη σωστή αθλητική προετοιμασία ενός αθλητή τριάθλου και βασίζουμε όλες μας τις οδηγίες σε επιστημονικά δεδομένα κι επιστημονικές έρευνες.
 • Γιατί πέρα από τις πρακτικές ασκήσεις και τις οδηγίες, σου στέλνουμε επιστημονικά εγχειρίδια, σε ηλεκτρονική μορφή, για να έχεις πρόσβαση στη γνώση ανά πάση στιγμή.
 • Γιατί έχουμε την πείρα να σε διδάξουμε πώς να μεγιστοποιήσεις τις επιδόσεις τις δικές σου ή των αθλητών σου.
 • Γιατί σού δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις το Σεμινάριο online, όπου κι αν βρίσκεσαι, με υλικό που μένει στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.
 • Γιατί αφού γίνεις μέλος της base training, θα ενημερώνεσαι για κάθε νέο Σεμινάριο που στόχο έχει να σε ανελίξει επαγγελματικά.
 • Γιατί αποκτάς δικτύωση με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και το fitness και μπορείς να μάθεις περισσότερα για θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αντικείμενα διδασκαλίας

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.